Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk: uite ce a făcut!

Scris de Gabriel Adam la 16 Nov 2016, ora 15:00

Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk. Ea păstrează legătura cu foștii șefi ai lui Tuncay și cu clinica din Turcia, acolo unde l-a și cunoscut, dar nu și cu încă soțul său.

Andreea Marin anunța, în urmă cu câteva săptămâni, divorțul de fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, după o poveste de dragoste ce a durat trei ani. La scurt timp, acesta s-a întors pentru o perioadă, în țara sa natală. El a ținut doar să precizeze că nu infidelitatea sa ar fi fost motivul care ar fi dus la respectiva separare. Zâna a fost cea care decis să o ia pe alt drum. Și se pare că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu încă soțul său turc. Nici măcar în afaceri! Andreea Marin a rupt-o definitiv cu Tuncay Ozturk, din toate punctele de vedere. În curând, ea va avea un nou proiect cu clinica la care acesta a lucrat și cu care fizioterapeutul ține încă legătura. Iar Tuncay nu va fi implicat sub nicio formă în planurile ei.

Nici măcar afacerea pe care Andreea și Tuncay o aveau împreună, în România, nu-i mai ține legați unul de altul. Asta în ciuda faptului că vedeta a contribuit și ea, financiar, la punerea pe picioare a Centrului de Medicină din buricul Capitalei. Întrebată de parteneriatele profesionale pe care ar continua să le aibă cu Tuncay, Zâna a fost cât se poate de clară. Răspunsul său a fost un ”nu” categoric. La respectiva clinică, majoritatea medicilor sunt de naționalitate turcă, aceștia fiind aduși chiar de Tuncay.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au cunoscut la clinica din Turcia, cu care Zâna colaborează în prezent. Ea era pe atunci măritată cu Bănică jr și se prezentase acolo pentru un tratament în urma unor probleme medicale. La ani distanță, fizioterapeutul turc care apoi i-a devenit soț a povestit că încă de când Zâna i-a intrat pe ușă, a văzut-o în ea pe ”femeia visurilor sale”.

Andreea a fost cea care a intentat divorțul la Judecătoria Buftea și e posibil ca procesul care încă nu a primit termen să dureze ceva timp. Într-o primă fază, părțile vor primi 30 de zile răgaz pentru o posibilă împăcare.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul