Anunţul despre Găinuşă surprinde: ce se întâmplă

Scris de Gabriel Adam la 2 Oct 2016, ora 12:00

Realizatorul TV Mihai Găinuşă s-a alăturat echipei Televiziunii Române şi va realiza din 17 octombrie emisiunea „Ştirile de mâine” produsă şi difuzată de TVR 1 de la ora 22:30, de luni până vineri.

Noua emisiune va prezenta cele mai importante evenimente întâmplate peste zi – şi chiar şi cele care încă nu s-au întâmplat, a anunţat într-un ton glumeţ Televiziunea Română.

„Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!” – Aşa vor fi ştirile pe care Mihai Găinuşă le va aduce în faţa telespectatorilor TVR 1, conform declaraţiei „pe proprie răspundere” a realizatorului.

O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru „Ştirile de mâine”.

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, a declarat Mihai Găinuşă.

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995.

A debutat la Radio Delta RFI, ca reporter de ştiri, în perioada studenţiei. În acelaşi timp, realiza şi emisiunea radiofonică de umor „Săptămâna nebunilor”. În 1997 a fost cooptat la „Chestiunea Zilei”, la Pro TV. Din 2000 până în 2003 a dat deşteptarea ascultătorilor Radio 21, iar apoi, timp de zece ani, l-am ascultat în matinalul KissFm. În paralel, timp de 14 ani a „cârcotit” într-o emisiune de satiră („Cronica Cârcotaşilor”) la Prima TV, proiect din care s-a retras în iulie 2014. A scris şi publicat şase cărţi.

În prezent, Mihai Găinuşă realizează matinalul „7 Dimineaţa” la Radio Seven, iar seara va aduce „Ştirile de mâine”, la TVR 1, emisiune pentru care face echipă cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

 

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul