Băsescu mai are un hop la Curtea de Apel în drumul liber spre infrastructura naţională a UNPR

Scris de Mihai Bacalu la 6 Dec 2016, ora 07:52

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins luni, în mod definitiv, cererile de intervenţie ale senatorului Marian Vasiliev şi viceprimarului din Vişeu, Adrian Nicolae Filip, care au cotestat fuziunea din vara trecută a UNPR cu PMP.

Detalii soluţie: Decizia nr.2330:Respinge, ca inadmisibil, recursul declarat de intervenientul Filip Adrian Nicolae împotriva încheierii de şedinţă din data de 17 noiembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă Definitivă.

După soluţionarea acestui impas, procesul de fuziune prin absorbţie al UNPR cu PMP se va relua la Curtea de Apel Bucureşti.

Solutia pe scurt: Respinge ca inadmisibile cererile de intervenţie principală şi accesorie. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Suspendă judecarea apelului până la soluţionarea recursului declarat împotriva încheierii de respingere ca inadmisibilă a cererii de intervenţie accesorie. Pronunţată în şedinţă publică.
Document: Încheiere – Suspendare 17.11.2016

 

Fuziunea a fost soluţionată favorabil a Tribunalul Bucureşti

Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înregistrarea în registrul special al Partidelor Politice a protocolului de fuziune prin „absorţie” a partidului UNPR de către PMP şi a documentelor ce au stat la baza aprobării fuziunii. Ia act de modificările intervenite in Statutul PMP aprobate prin Congresul partidului la data de 20.07.2016 şi dispune înregistrarea acestor modificări în registrul special. Dispune radierea partidului UNPR din Registrul Partidelor Politice. Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie formulată de intervenientul Vasiliev Marian. Oa act de renunţare la cererea de interveniţie formulată de intervenientul Filip Adrian Nicolae. Cu drept de apel în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 19.09.2016.
Document: Hotarâre 115 DEC/P/2016 19.09.2016

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul