Campanie decentă pe Cartodrom cu Grupul de tehnodemocraţi de la Cluj

Scris de Mihai Bacalu la 3 Dec 2016, ora 12:40

Am descoperit în exclusivitate de ce a fost aleasă locaţia din poligonul de lângă Cimitirul Militar, pentru adunarea alectorală a tehnocraţior din USL, versiunea de sub Feleac, cu aprobarea tacită a opoziţiei inexistente.

1. Dacă n-a mai ţinut vrăjeala cu modernizarea Băilor Someşeni, le-au amenajat clujenilor un surogat de Făget Izvor- Camping, ca să nu mai deranjeze ocupanţii vilelor din pădure, când aceştia se reculeg după o campanie istovitoare.

2. Locul în care clujenii isi schimbau uleiul la Dacie şi exersau poligonul în mai puţin de 2 minute, în drum spre apa tămăduitoare pentru rinichi de la Băile Someşeni, a primit funcţiunea de prăjit mititei şi degustat bere, pe care o avea pe vremuri pădurea Faget, transformată între timp în rai imobiliar.

3. Marii gospodari clujeni îşi fac iarna car pentru transportul refugiaţilor din calea bombardamentelor matinale de la festivalurile estivale gălăgioase din parcul central.

4. Le-au amenajat separatiştilor clujeni fără posibilităţi financiare de emigrare, un loc de petrecut festivalul estival nocturn de artificii din parcul central al oraşului.

5. Ca să nu mai afume viloacele bugetarilor din pădurea Făget, tehnocratii din USL le-au amenajat votanţilor clujeni un loc de grătar lângă campingul Untold din livada Palacsay.

6. Mai marii tehnocrati ai USL au inversat putin anotimpurile la Cluj, ieşind cu suporterii la un miting electoral de promovare a consensului estival festivalier în plină iarnă.

7. Moş Nicolae va fi rebotezat la Cluj cu prenumele generosului vicepremier Dîncu, respectiv Vasile.

Descoperiţi aici sursa de inspiraţie a blatului electoral de la Cluj.

 

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul