Cum să scapi de parbrizul îngheţat în doar 20 de secunde

Scris de Gabriel Adam la 22 Dec 2016, ora 09:15

O problemă des întâlnită pe vreme de iarnă este îngheţarea şi aburirea geamurilor de la maşină. În general, asta înseamnă timp pierdut, frig şi în general o stare de nervozitate.

Un videoclip postat pe site-ul publicaţiei americane Huffington Post dezvăluie o metodă rapidă de dezgheţare a parbrizului pe timp de iarnă.

În acest film, meteorologul Ken Weathers face un amestec de alcool şi apă, pe care îl pune apoi într-un pulverizator. Aplicat pe parbrizul îngheţat, acesta înlătură rapid gheaţa de pe acesta, potrivit Business Magazin. Pentru cei mai comozi însă, în magazine şi benzinării există spray-uri pe bază de alcool create special în acest scop.

Poţi încerca un lichid special pentru parbriz îngheţat. Însă NU utiliza niciodată apă fiartă! Rişti să îţi cumperi alt parbriz. Pentru a încălzi geamul, foloseşte-te de dispozitivul de încălzire a maşinii la treaptă maximă şi ai grijă să ai grijă că ventilaţia să fie setată pe modul dezaburire. Aceasta este mai eficientă deoarece direcţionează fluxul de aer către parbriz şi geamurile laterale, potrivit autoblog.md.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul