Cum va fi vremea azi şi mâine

Scris de Gabriel Adam la 13 Feb 2017, ora 07:15

În regiunile extracarpatice, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasă dimineata si noaptea in Moldova, Muntenia si Oltenia, informează ANM.

AZI

ÎN ŢARĂ

Cerul va avea innorări, pe arii restranse va fi ceată asociată cu chiciură si trecător va fulgui. In restul teritoriului, va mai fi ger, local, in Transilvania si Maramures, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 1 grad in regiunile sudice si estice, precum si in estul Transilvaniei si intre 2 si 7 grade in rest, iar cele minime se vor situa intre -22 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -2 grade in Dealurile de Vest.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros, vor fi conditii de fulguială, iar vantul va sufla slab pană la moderat. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -14…-12 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va incălzi fată de ziua precedentă, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, pană in jurul valorii de -14 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorări temporare in regiunile estice si sud-estice, unde pe arii restranse va ninge slab. In restul teritoriului doar izolat vor fi conditii de fulguială. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, in Moldova, Dobrogea si doar izolat in restul teritoriului. In zonele joase de relief, local, va fi ceată.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul