Decizie SURPRIZĂ la Kaufland! Iată cum îţi vei face de acum înainte CUMPĂRĂTURILE

Scris de Calin Tenche la 5 May 2016, ora 12:47

Unii retaileri cred că, punând la dispoziţia clienţilor doar cărucioare, aceştia le vor şi umple! Se pare că cei de la Kaufland părăsesc această tabără.

Coşurile de mână, avantaje pentru client!

Kaufland dă dovadă de flexibilitate în faţă cerinţelor pieţei: va pune la dispoziţia cumpărătorilor coşuri de mână, anunţă www.brandprivat.ro. Aceste coşuri de mână sunt hulite de unii retaileri, pe motiv că ar limita volumul de cumpărături, însă destui clienţi le preferă, sunt mult mai comode, permit economii de timp!

Cert este că prin scăderea numărului de cărucioare în magazine, va scădea senzaţia de înghesuială, dorită dealtfel de vânzători, ca să te oblige să stai mai mult între rafturi. Aspectul nu e însă agreat de clienţii care vor să achiziţioneze doar câteva produse!

Kaufland nu a făcut încă un anunţ oficial legat de această problemă.

Kaufland are peste 100 de magazine în România

„Satisfacţia clientului se află în centrul activităţii noastre zilnice. Deoarece noi suntem mulțumiți numai atunci când clienții noștri sunt mulțumiți”, susţine Kaufland. La nivel național, Kaufland are peste 100 de magazine, plus două centre logistice, și peste 15 000 de angajați. La Kaufland se găsesc, pe rafuri, mai bine de 22.000 de articole, atât produse românești, cât şi din import.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul