Instrucţiuni de utilizare a puterii fraierilor, la învineţirea gleznelor de ticăloşi din stagiul de căpătuire

Scris de Mihai Bacalu la 9 Dec 2016, ora 19:18

Odată la patru ani, fiecare român are posibilitatea să se revanşeze pentru numeroasele ocazii în care a dorit să spargă televizorul, sau să întâlnească personal deputatul său, pentru a-i remite direct cele mai sincere şi negre gânduri.

Oricum fură toţi, măcar să împartă şi cu ăştia mici şi aspri

Pentru a nu irosi unicul glonţ de aur pe care îl aveţi la dispoziţie doar câteva secunde pentru tragerea la nesătui, sugerăm să vă pregătiţi minuţios pentru această zi importantă.

Este important să fiţi odihnit şi să mergeţi de dimineaţă la vot. Seara, conform tradiţiei, când pornesc tinerii în cluburi, secţiile se aglomerează şi cu turişti.

Este bine să ţineţi cont şi de tendinţele din sezonul de reduceri de primăvară. Nu purtaţi totuşi tricouri cu echipele rivale, pentru că de la spital se poate vota mai greu printre nozocomiale.

Nu ar strică să vă interesaţi din timp unde trebuie să votaţi, pentru cazul în care vă grăbiţi la un eveniment mai important decât sondajele de la ieşirea de urgenţă.

Să ştiţi că nu puteţi vota decât odată şi doar în localitatea de domiciliu, sau unde aveţi flotant. Asta va încurca multe calcule, pentru cei care au uitat să-şi anunţe simpatizanţii să intre în legalitate, în special în cazurile tinerilor frumoşi şi mânioşi.

Dacă vreţi să eliminaţi toată clasa politică compromisă în totalitate iremediabil, nu anulaţi votul, nu-i ştampilaţi pe toţi. Este tot în beneficiul rinocerilor. Cel mai potrivit ar fi să studiaţi pe îndelete listele cu candidaţi, iar unde recunoaşteţi recidivişti, mai ales pe prima poziţie, care au ocupat deja fotoliul din Casa Poporului, lăsaţi-i cu bucurie la vatră.

Dacă doriţi să schimbaţi doar balamaua numită UDMR sau mai recent UNPR, aveţi de ales între Uniunea Salvaţi România, PMP, ALDE şi PRU. Dacă vreţi să schimbaţi însă în profunzime clasa politică, cum am încercat noi degeaba în 1989, mergeţi pe aştia nepricepuţi, mici şi nervoşi. Poate ei vor reuşi să fie corupţi mai târziu, ce nu am putut noi.

Dacă nu v-aţi uitat cartea de identitate acasă, după ce apucaţi la coadă la ştampilă, staţi şi studiaţi temeinic lista, nu vă grăbiţi să eliminaţi doar primele două formaţiuni care şi-au rezervat spaţiul de reclamă din buletinul de vot de la revoluţie. Nu vă grăbeşte nimeni, puteţi să căutaţi în linişte numele celor care au făcut primele ştiri cu procurori în ultimii 27 de ani.

Dacă aveţi dubii, puteţi consulta lista cu candidaţii de pe buletinul de vot aici.

Aceste sugestii sunt pentru jumătatea care nu doreşte să viziteze secţiile de votare, pe motiv de senzaţii tratabile cu lămâie. Cei care merg, să presupunem că ştiu deja ce vor. Ceilalţi însă pot să le dea peste bot băieţilor care dirijează cu burta plină sondajele tradiţionale de manipulat şi prostit românii.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul