Masterchefi la cuţite pentru răstignirea iepuraşului Ghiţă pe stil vechi

Scris de Mihai Bacalu la 15 Apr 2017, ora 16:38

Românii care se pregăteau de cumpărăturile pentru masa tradiţionaă de Paşte au fost anunţaţi prin breaking news, încă din joia mare, că lumina sfântă de la Ierusalim va fi livrată în acest an, doar după o escală a multirolului patriarhal, cu durată neprecizată, la Belgrad.

Grupurile de luptători de la Cluj care se pregăteau de petrecere, după inaugurarea noii fabrici de mărci locale platinate, cu noua viziune sociologică asupra sărăntocilor cu care trebuie să convieţuiască miliardarii şi cu denumirile bilingve de reţete multiculturale de preparat iepuraşi, de la intrarea în capitala Transilvaniei au fost luate prin surprindere.

Ca să nu fie obligaţi să întârzie bucuria supuşilor de a miezul nopţii, grupurile s-au reunit de urgenţă într-o parcare în curs de finalizare a stabilimentului şi au decis să-şi trimită cei mai buni specialişti în comunicare de informaţii clasificate, direct la sursa potrivită, pentru reluarea Drumului Crucii din capitala Serbiei, cu cel mai potrivit actor al momentului.

Problemele s-au complicat când tovărăşeii s-au prins că cele 12 staţii de transfer de date de la persoana pregătită pentru mântuirea serviciilor sunt inutile şi că propovăduitorul va ceda la primu contact extraterestru. A fost imediat resetat programul de autodistrugere a sistemului şi s-a căutat alt subiect de camuflat alegerile falsificate.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul