O nouă problemă pentru Alexandru Arșinel: actorul...

Scris de Gabriel Adam la 5 Dec 2016, ora 13:00

Ca și când nu i-ar fi fost suficient faptul că s-a operat, recent, din nou la coloană, Alexandru Arșinel are probleme atât la locul de muncă, dar și acasă.

Alexandru Arșinel a suferit, în urmă cu mai bine de o lună, a cincea operație la coloană, peste care a trecut cu bine. ”A fost o intervenție chirugicală reușită”, a declarat actorul.

Motiv pentru care, după doar trei săptămâni de recuperare, acesta s-a întors la muncă. Problemele nu-l ocolesc însă nici acum. Asta pentru că soția sa se resimte în urma unui hematom la cap și are nevoie de îngrijiri.

”Pot spune doar că mă apropii de o anumită normalitate. Dar se adună foarte multe junghiuri. Nu prea am timp să mă menajez. Familia e formată din două persoane. Soția are și ea probleme, și e normal să ne ajutăm”, a declarat Alexandru Arșinel pentru libertatea.ro. Actorul se poate declara însă un norcos, asta pentru că are cine să-i ajute, ”la bătrânețe”. ”Nurorile sunt cele care mai gătesc. Copiii au foarte mare grijă de noi”, a adăugat acesta.

Ca și când nu i-ar fi fost suficiente problemele de sănătate din familie, actorul nu are liniște nici la locul de muncă. Teatru Constantin Tănase, al cărui manager este, va trebui să intre ceva mai devreme în vacanță. Motivul? ”Apele au străbătut plafoanele, tranșeele. Încercăm să-l reparăm, trebuie să zugrăvim”, a precizat acesta.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul