OSCAR 2016. Cele mai spectaculoase rochii de pe covorul roșu. FOTO

Scris de Ora de Timis la 29 Feb 2016, ora 13:45

Oscar 2016 a fost, ca de fiecare dată, evenimentul pentru care toate vedetele au pregătit cele mai spectaculoase și mai sexy ținute.

Actrițele au etalat pe covorul roșu rochiile pe care le-au crezut demne de a atrage toate privirile.

Deși unele și-au atras critici din partea specialiștilor în modă, cele mai multe dintre ele au reușit să fie în centrul atenției și au părut că s-au simțit extrem de bine. Charlize Teron, Jennifer Lawrence, Brie Larson și Cate Blanchett sunt considerate vedetele cel mai bine îmbrăcate de la Oscar 2016. Ele au ales rochii fără prea mult volum, dar cu detalii și tăieturi de efect.

Charlize Theron a făcut senzație într-o rochie Christian Dior, roșie și plină de sex appeal, cu un decolteu foarte adânc, care nu putea trece neobservată. A fost una dintre cele mai apreciate ținute de pe covorul roșu.

Jennifer Lawrence a ales o rochie Dior, care i-a pus în valoare talia subțire, iar detaliile elegante au completat ținuta de succes.

Cate Blanchett a fost o încântare pentru privirile celor prezenți. Rochia ei Armani cu decolteu adânc și mulată perfect pe talie a atras atenția cu florile delicate aplicate de sus până jos.

Brie Larson a făcut și ea senzație cu rochia ei Gucci, dintr-un material vaporos, iar detaliul care a dat aloare ținutei a fost cureaua strălucitoare.

Printre ținutele admirate și apreciate de critici se numără și cele ale actrițelor Alicia Vikander, Emily Blunt, Lady Gaga, Sofia Vergara, Olivia Wildesau Jennifer Garner.

Sursa: libertatea.ro
Fotografii: Hepta

Mai multe articole

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Reclama 300x250 Stejarelul