Peste 1.000 de premii atractive, în „capitala trendurilor” de la Iulius Mall, cu ocazia celui mai strălucitor eveniment fashion din regiune

Scris de Ora de Stiri la 26 May 2016, ora 09:23

Vreţi să fiţi în pas cu modă? Sunteți interesați de cele mai noi tendințe în modă? Vă aşteptăm la Iulius Mall Timişoara! Sâmbătă, 28 mai 2016, clienții vor avea parte numai de surprize: vor fi răsfăţaţi cu un show de modă aparte şi vor fi răsplătiți cu premii atractive, cu ocazia evenimentului „Fashion cât vezi cu ochii”.

Be a part of it! Aceasta este invitaţia adresată tuturor clienţilor Iulius Mall, care vor fi recompensaţi cu premii, vineri şi sâmbătă, dacă vor dori să afle mai multe informaţii despre eveniment, de la Centrul Informaţional.

Sâmbătă, de la ora 16.00, orice client Iulius Mall va avea ocazia să „strălucească” pe cel mai lung catwalk din Timişoara. Persoanele din public care vor accepta invitaţia lui Daniel Buzdugan de a defila pe podiumul de 150 metri lungime, vor fi premiate cu vouchere pentru piese vestimentare, produse şi proceduri de înfrumusețare.

De premii vor avea parte şi clienții Iulius Mall care vor crea cele mai reușite ținute, în cadrul concursului „Be fashionable”, desfășurat într-un corner de realitate virtuală. Cu ajutorul unor ochelari speciali, cei care vor să-și testeze talentul de designer vor fi invitaţi să realizeze croiul și coloritul unor piese de îmbrăcăminte virtuale, ale căror imagini printate le vor primi, pentru a le păstra ca amintire.

Clienții Iulius Mall vor avea ocazia să se fotografieze asemeni vedetelor, în decorurile special amenajate, reprezentând evenimente de gală. Imaginile realizate, postate pe Instagram, le vor aduce autorilor lor sacoșe de cumpărături personalizate. Tot sâmbătă, cei care vor face shopping la Iulius Mall, vor fi premiaţi.

Evenimentul „Fashion cât vezi cu ochii” va include şi prezentări de modă ale magazinelor din Iulius Mall, creații ale unor designeri timișoreni și invitați din Serbia, precum și ținutele unicat realizate de studenții Facultății de Arte și Design din Timișoara.

Pasionații de fashion vor avea ocazia să discute cu bloggeri cunoscuți, care le vor împărtăși detalii legate de cel mai potrivit look. Atmosfera va fi completată de muzică bună, pe scena evenimentului fiind programat, în premieră pentru Timișoara, un concert susținut de Sanja Vučić și formația ZAA, reprezentanții Serbiei la Eurovision 2016.

Mai multe articole

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Reclama 300x250 Stejarelul