Răspunsul surprinzător al Andrei, când a fost întrebată despre copii

Scris de Gabriel Adam la 1 Oct 2016, ora 07:30

Mamă a doi copii de care este foarte mândră, Andra nu exclude posibilitatea ca, în viitor, să rămână din nou însărcinată.

Într-o sesiune online cu fanii ei, Andra a răspuns întrebărilor acestora şi le-a dezvăluit că ar mai face un copil, de dragul Evei şi a lui David. Cântăreaţa şi-a dorit mereu o familie numeroasă şi recunoaşte că se gândeşte să ţină cont de dorinţa fiului ei, care mai vrea frăţiori sau suriore.

„Am eu un cântec, „Niciodată să nu spui niciodată”. Nu aş vrea să spun că nu, pentru că David îşi doreşte încă un frăţior sau o surioară. Nu neapărat pentru mine sau pentru Cătălin aş face un copil, ci pentru ei, pentru că e frumos să creşti cu fraţi lângă tine. Creşti frumos şi ai siguranţa că te poţi baza pe cineva şi la tristeţe şi la bucurie. Noi iubim foarte mult copiii”, a mărturisit Andra.

Andra câștigă la un concert alături de trupa sa, în medie, circa 7.000 euro. Suma devine colosală având în vedere că numărul concertelor din acestă perioadă, când solista a luat concediu din ”banca juraților”, este de circa trei, deci artista trece de 20.000 euro săptămânal.

La această sumă se adaugă și contractele de publicitate de care vedeta n-a dus niciodată lipsă, dar și renumerații din drepturi de imagine.

Solista îşi asigură iubirea la acelaşi standarde şi în viitor, căci pun bani albi pentru zile negre în vistieria familiei, având în vedere că sunt luni în care, amândoi soții aduc acasă minim 60.000 euro.

Reclama 300x250 Stejarelul