Trei noi smartphone-uri, rezistente la apă şi la praf, lansate în curând pe piaţă

Scris de Gabriel Adam la 5 Jan 2017, ora 11:00

Compania Samsung lansează trei noi modele de smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă, primele telefoane anunţate după lansarea Galaxy Note 7, a cărui producţie a fost oprită în urma incidentelor raportate, potrivit CNN.

Samsung va lansa trei noi versiuni ale smartphone-ului Galaxy A, alternativa mai ieftină a liniei Galaxy S. Gadgeturile vor fi lansate în Rusia, urmând să se extindă pe alte pieţe.

Galaxy A3, A5 şi A7, care se diferenţiază prin dimensiunea ecranului, sunt rezistente la apă şi la praf. Mai mult, telefoanele vor include o cameră de 16 megapixeli şi un „selfie mode” care permite utilizatorului să apese oriunde pe ecran pentru a face o poză.

Modelul A7 va avea cel mai mare display, de 5,7 inci, fiind urmat de A5, cu 5,2 inci şi A3, care va avea un display de 4,7 inci.

Samsung nu a anunţat încă preţul, dar modelele din seria Galaxy A, care a debutat în 2014, pornesc de la aproximativ 400 de dolari. În schimb, preţul telefoanelor din gama S porneşte de la 800 de dolari.

Noile modele reprezintă intenţia companiei de a a trece peste incidentul generat de Note 7 care a costat firma sud-coreeană miliarde de dolari. Samsung a finalizat investigaţie asupra problemelor care au cauzat ca unele telefoane să ia foc, dar nu a publicat încă rezultatele, acestea fiind aşteptate în ianuarie, potrivit Reuters.

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul