Yannina, şoferul nocturn şi agresiv de pe BMW, trimisă la biserică pentru muncă în folosul societăţii

Scris de Mihai Bacalu la 11 Jul 2016, ora 15:46

Magistraţii Judecătoriei au condamnat-o vineri pe Yannina Oltean, tânăra care a produs un accident de circulaţie în Cluj, fugind de poliţie, la pedeapsa de 2 ani şi 3 luni, cu suspendare sub supraveghere.

Tânăra a fugit în urmă cu doi ani de oamenii legii, din centrul oraşului, intrând în coliziune cu un taximetru pe Calea Mănăştur. În urma tamponării, persoanele din al doilea autoturism au fost rănite. Poliţiştii au descoperit că tânăra se afla atât sub influenţa alcoolului, cât şi a altor substanţe haucinogene.

Pentru că victimele şi-au retras plângerea de vătămare corporală, tânăra a rămas în dosar doar cu infracţiunile de conducere sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihotrope.

Yannina mai este obligată prin decizia instanţei, la urmarea unui curs de reintegrare socială şi de prestare a unei munci neremunerate în folosul societăţii de 60 de zile, la o asociaţie filantropică medicală creştină sau la Parohia Ortodoxă Sf Dumitru din Floreşti.

„În temeiul articolului 93, alin.3 din Codul penal, pe parcursul termenului de supraveghere, condamnata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Munca va fi prestată în cadrul Asociaţiei Filantropice Medical Creştină din Cluj-Napoca sau al Parohiei Ortodoxe Române – Biserica „Sfântul Dumitru” Floreşti”, se arată în minuta Instanţei.

Inculpata şi procurorii pot introduce apel în 10 zile de la comunicare.

 

 

Mai multe articole

Reclama 300x250 Stejarelul