Despre noi

www.oradeștiri.ro este publicaţie online independentă de tip portal de ştiri. Autorii deţin responsabilitatea pentru conţinutul articolelor, care conţin ştiri şi informaţii utilitare, materiale de autor, editoriale, relatări, investigaţii, comentarii din categoria pamflet, videoreportaje sau ştiri şi relatări video.

Termeni şi condiţii de utilizare a portalului www.oradestiri.ro:

Prin utilizarea www.oradestiri.ro se acceptă în mod automat următorii termeni şi următoarele condiţii de utilizare a portalului:

 • Accesul este liber la acest portal, pentru informare. Orice vizitator are acces liber la acest portal şi este autorizat să vizualizeze, imprime şi să transmită informaţiile existente doar în scopuri personale, noncomerciale.
 • Grafica, textele, fişierele video sau audio, fotografiile, softul customizat şi bazele de date, dar şi orice alte materiale postate, ca de altfel întregul conţinut al acestui portal, sunt protejate de legea dreptului de autor
 • Dreptul de copyright pentru întregul conţinut al portalului este deţinut de ORA de STIRI sau de partenerii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu ORA de STIRI sau partenerii săi.
 • Exploatarea oricăror fişiere sau texte, accesul sau folosirea serviciilor sau informaţiilor puse la dispoziţie de Agentia Fortin SRL prin intermediul portalului, reproducerea, copierea, multiplicarea sau vinderea, într-un mod care violează legislaţia românească sau internaţională în materie de drept de autor şi proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.
 • Este interzisă folosirea adreselor de e-mail publicate prin intermediul portalului pentru liste de mailing sau trimiterea de mesaje comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate.
 • Este interzisă copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea informaţiilor şi fişierelor video si audio existente pe acest portal.
 • Este interzisă intervenţia, prin orice mijloace, în conţinutul acestui portal, ştergerea sau modificarea informaţiilor publicate, sau orice încercare de a acţiona în acest scop.
 • Violarea acestor reguli atrage dupa sine răspunderea civilă sau penală, proprietarul portalului, ORA de STIRI , rezervându-şi dreptul de a investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autorităţile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încălcări. Orice eventual litigiu deschis în legătură cu acest portal se va soluţiona în termenii drepturilor conferite oricărei instituţii de presă de legislaţia în vigoare la nivelul României şi la nivel european.
 • Informaţiile personale puse la dispozitia portalului www.oradestiri.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condiţiile legii Legea 677/2001.
 • Prin completarea datelor necesare pentru ABONARE la newsletter, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în bazele de date www.oradestiri.ro şi să primească mesaje cu privire la produse si servicii, promoţii, concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de către www.oradestiri.ro şi de partenerii săi agreaţi.
 • www.oradestiri.ro se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a abonaţilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, în afara cazului în care acest lucru este strict necesar şi posibil de demonstrat părţilor pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.