• Contact
  • Despre noi
  • Home
  • Publicitate
  • Termeni si conditii
Ora de stiri
  • Actualitate
  • Cultura
  • Educatie
  • Monden
  • Politica
  • Sanatate
  • Timp liber
  • Afaceri
  • Economie
  • Altele
    • Auto
    • Culinare
    • Bancare
    • Casa Gradina
    • Familie copii
    • Institutii
    • Justitie
    • Mondo
    • Social
    • Sport
    • Stiinta si tehnica
    • Stil de viata
    • Turism
No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Cultura
  • Educatie
  • Monden
  • Politica
  • Sanatate
  • Timp liber
  • Afaceri
  • Economie
  • Altele
    • Auto
    • Culinare
    • Bancare
    • Casa Gradina
    • Familie copii
    • Institutii
    • Justitie
    • Mondo
    • Social
    • Sport
    • Stiinta si tehnica
    • Stil de viata
    • Turism
No Result
View All Result
Ora de stiri
No Result
View All Result
Home Culinare

Carnea rosie creste riscul de deces prematur

Madalina Petru by Madalina Petru
iunie 27, 2019
in Culinare, Sanatate, Stil de viata
0
Carnea rosie creste riscul de deces prematur
0
SHARES
165
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Conform studiilor, alimentatia bogata in carne rosie sau procesata creste riscul de cancer si diabet.

„Aceasta asociere cu mortalitatea a fost observata in cazul cresterii consumului de carne procesata si neprocesata, insa a fost mai pregnanta in cazul celei procesate. O scadere a consumului total de carne rosie si cresterea simultana a aportului de nuci, peste, pui fara piele, lactate, oua, cereale integrale sau vegetale, de-a lungul a opt ani, a fost asociata cu reducerea riscului de deces in urmatorii opt ani.”, au declarat cercetatorii din China si Statele Unite.

„Acest studiu subliniaza dovezile potrivit carora consumul de carne rosie sau procesata creste riscul de cancer. Cunoastem faptul ca alegerile oamenilor sunt determinate de mediul in care acestia traiesc, de aceea facem apel la Guvern sa faca un pas indraznet si sa introduca politici, precum subventii la alimente mai sanatoase cum ar fi fructele si legumele, care ajuta la adoptarea unor alegeri mai sanatoase pentru un mediu mai sanatos. Recomandam maximum trei portii de carne rosie pe saptamana (…) si cat mai putina carne procesata sau deloc ”, a declarat doctor Giota Mitrou, director de cercetare World Cancer Research Fund.

Previous Post

14 raniti in urma unei explozii in centrul Vienei

Next Post

Sedinta CSM suspendata. Ana Birchall: Am venit ca sa am de unde sa ma intorc

Next Post
Ministrul interimar al justitiei anunta declansarea in regim de urgenta a procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Sedinta CSM suspendata. Ana Birchall: Am venit ca sa am de unde sa ma intorc

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recent News

  • Hrana uscata pentru pisici – importanta acesteia pentru sanatatea prietenului necuvantator
  • Cada – un obiect sanitar important in baie. Afla cum o alegi pe cea potrivita
  • Cat costă un aparat dentar? Factorii care influenteaza, in mod real, pretul

Category

  • Actualitate
  • Afaceri
  • Auto
  • Bancare
  • Casa Gradina
  • Culinare
  • Cultura
  • Economie
  • Educatie
  • Familie copii
  • Institutii
  • Justitie
  • Monden
  • Mondo
  • Politica
  • Sanatate
  • Social
  • Sport
  • Stiinta si tehnica
  • Stil de viata
  • Timp liber
  • Turism
  • About
  • Advertise
  • Careers
  • Contact

© 2022 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Actualitate
  • Afaceri
  • Cultura
  • Educatie
  • Monden
  • Politica
  • Sanatate
  • Timp liber
  • Altele
    • Auto
    • Bancare
    • Casa Gradina
    • Culinare
    • Economie
    • Familie copii
    • Institutii
    • Justitie
    • Monden
    • Mondo
    • Social
    • Sport
    • Stiinta si tehnica
    • Stil de viata
    • Turism

© 2022 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Cookies
To make this site work properly, we sometimes place small data files called cookies on your device. Most big websites do this too.
Accept